KAYSERİ / HACILAR - İstiklal İlkokulu

Seyfettin ÇALIŞKAN - Okul Müdürü

1966   Karabük   doğumludur. İlk, orta, lise öğrenimini Karabük’te tamamlamış ;  sırasıyla Gazi Üni. Kastamonu   Eğitim  Yüksekokulu,   AÜ -  İş İdaresi   Lisans   ve   AÖF   Sosyal  Bilgiler Lisans   Tamamlama  Bölümlerini bitirmiştir.  1986- 1989 yılları arası  Tunceli    Merkez  Çılga- Esenyurt  ve Karşılar Köyü İlkokulu’nda  görev yapmış,   21.08.1989 yılında  Hacılar İlköğretim Okulu’na atanmıştır.   2000 yılında   Eğitim  Yönetimi   Müdürlük Kursu’nu, 2001 yılında Eğitim Yönetimi  Şube Müdürlüğü  Kursu’nu başarı ile bitirmiştir. 2000  yılından bu yana Hacılar İlçesindeki değişik  okullarda yöneticilik yapmaktadır. 2006 yılında uzman öğretmen ünvanını almıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.