KAYSERİ / HACILAR - İstiklal İlkokulu

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Bu kapsamda okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle planlanan takvim doğrultusunda çalışmalar yapılmaktadır.

Nis

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin KARAKÖSE 03/04/2023 tarihinde okulumuzu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürümüzün ziyaretinde Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı ERDOĞAN' da eşlik etti. Öğrencilerimizle Geleneksel Çocuk Oyunu Mendil Kapmaca oynayan, sınıflarda öğrencilerimiz ile ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürümüz Okul personeli ile toplantı yaptı. Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

Ara

Ekm

Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlama programını coşku ve heyecanla gerçekleştirdik.

Ekm

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim görevlisi sayın Hasan AKSOYAK ve öğrencileri, öğrencilerimize sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ekm

Barış Pınarı Harekatını yürüten Kahraman Mehmetçiklerimize moral motivasyon desteği verdik.

Eyl

Hacılar Belediyemiz tarafından Kayseri de ikinci ama büyüklük ve görsel bakımdan ilk olan trafik eğitim pisti yapıldı. Belediyemize bu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Tem

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Ana Sınıfı ve 1. Sınıfa Kaydolacak öğrencilerimiz için kayıtlarımız başlamıştır.

Haz

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı karne törenimize Hacılar Kaymakamı Sayın Haluk SEZEN eşleri Serap SEZEN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus ÖZSARI, Şube Müdürleri Mustafa ÇİFTÇİ ve Ali SUNGUR katılmışlardır. Bir yılı daha coşku, heyecan, başarı ve gururla tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çalışma ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.